- Mit nyújtunk Önnek?
•    Megbízhatóságot,
•    Igényes, pontos munkavégzést, 
•    Kreatív ötleteket.

Szolgáltatásaink: 

- Belső terek díszítése, gipszstukkó, formakészítés


Otthonos, személyes, egyedi terekre vágyik? Ötleteit, elképzeléseit gipszkarton rendszerekkel, rejtett világítással és gipszstukkó díszítőelemekkel valósítjuk meg. A formakészítés során az Ön által megálmodott mintát is meg tudjuk alkotni. A tökéletes összhang eléréséhez igénybe veheti asztalos munkáinkat: egyedi bútorok, nyílászárok tervezése és kivitelezése sem akadály.

- Épület szobrászat

Épületek külsõ és belsõ díszítése márvány, gipsz és műkő elemekkel. Szobrok, kõhomlokzatok restaurálása és rekonstruálása magánházakon, középületeken, műemlékeken is egyaránt stílustól függetlenül.


- 3D grafikus tervezés

Vállaljuk fényképek és a megfelelő méretek tudatában 3D-ben helyiségek, épületek megtervezését és az elképzelések szerinti módosítását.


- Szobafestés

Egy színnel való átfestéstől a falak egyedi, modern díszítéséig minden munkát az Ön kívánságának megfelelően szaktanácsadással (szín, stílusválasztás) környezetbarát anyagokkal végzünk.


- Mázolás

Fémre, fára (régi felületek felújítása, pácolása, mázolása) vagy akár falra különleges díszítőanyagokkal


- Tapétázás

Válasszon sokfajta lehetőség közül: fűrészporos, selyem tapéta, papírtapéta, folyékony tapéta, habosított tapéta, vinyl tapéta vagy vlies tapéta, 

- Külső homlokzatok szigetelése, színezése

Érdemes szigetelni, mert a beruházás megtérül. A fűtés költsége jelentősen csökken.


- Gipszkarton rendszerek, álmennyezetek

A falak vakolása helyett válassza ezeket a könnyű szerkezeteket. Olcsó, gyors megoldás tetőterekben, új válaszfalak kialakításához.
A belmagasság csökkentése elegánsan oldható meg álmennyezettel. Alkalmas a födém alatt futó gépészeti elemek és vezetékek elrejtésére is. 
A rejtett világítást gipszkartonnal, vagy gipszstukkó elemekkel, díszekkel oldjuk meg.- Lábazati díszítő elemek forgalmazása

Az aktuális díszítő elemek aktuális választékáról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.